Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

noen

Kategorier

Sommermøte 29.08.19Sommermøte 29. august kl. 18.00 på Gimle Gård:

Program

Minnetale for professor Jahn Holjen Thon ved professor Bjarne K. Markussen, Institutt for nordisk og mediefag, Universitetet i Agder

Jahn Holjen Thon, født 25. mai 1946, var professor i nordisk litteraturvitenskap ved Universitetet i Agder. Thon var redaktør for tidsskriftet Profil, og markerte seg på 1980- og 1990-tallet som litteraturkritiker i Klassekampen. Han døde på Kjelsås i Oslo 6. september 2018.

Knut Brautaset: Utbyggingen av Gimlemoen

Knut Brautaset er norsk ingeniør og tidligere rektor ved Høgskolen i Agder. Brautaset arbeidet flere år i USA før han slo seg ned i Norge. Han underviste ved Ingeniørhøgskolen i Grimstad, hvor han også var rektor, fra 1982 til 1989. Ved Høgskolen i Agder ble han i 1994 institusjonens første rektor, fram til 2000.

Ines Heindl: Eating as Power and Solidarity

Ines Heindl er professor ved Europa-Universität Flensburg, Institut für Ernährung, Gesundheit und Sportwissenschaften. Professor Heindl har skrevet artikler og bøker om helse og ernæring for allmenheten, og deltatt i paneler i radio og fjernsyn. Hun samarbeider med Jose J. Gonzalez angående løsning av komplekse problemer i organisasjoner og samfunnet.

Bekreftelse av innvalget av nye akademimedlemmer 2019Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn