Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

noen

Kategorier

Debattmøte 07.10.10Truer hummerfiskerne hummeren? Debattmøte i Byhallen, Kristiansand torsdag 7. oktober


I anledning starten på årets hummerfiske arrangerte Agder Vitenskapsakademi, Agderkultur, Gabriel Scott Selskabet og MC Torsøs legat hummerdebattmøte torsdag 7. oktober kl. 19.00.

Forsker ved Statens havforskningsinstitutt, avd. Flødevigen, dr. Even Moland holdt et meget interessant og informativt foredrag med tittelen Hummeren, en truet art, hva viser nyere forskning?

Videre kåserte Sven Kåre Larsen fra Treskoposten underholdende om Hummeren i Gabriel Scotts litteratur. Kaffe og kringle ble servert til ca. 50 fremmøtte i Byhallen i Kristiansand.

Fysiografens pris for unge forskere til Helle Mellingen

Vest-Agder fylkeskommune har skrevet om tildelingen av Fysiografens pris for unge forskere til ph.d. Helle Mellingen. Hun arbeider som prosjektleder for "Likestilling som regional kraft" i fylkeskommunen. Prisen er en anerkjennelse av det arbeidet Helle gjorde som stipendiat innenfor temaene kjønn, seksualitet og religiøs identitet.Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn