Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

noen

Kategorier

Årboklansering 26. januar 2023Nytt av i år inviterte styret de som har bidratt til årboka til en uformell lansering i akademiets lokaler i Gimlemoen 10 i Kristiansand. Preses May-Brith Ohman Nielsen fortalte fra arbeidet med boka og gikk gjennom innholdet i hovedtrekk. 

Årboka inneholder foredragene som ble gitt på akademiets møter i 2021, som omhandlet de følgende bærekraftsmålene: 3) God helse og livskvalitet, 12) Ansvarlig forbruk og produksjon, 15) Livet på land, og 11) Bærekraftige byer og lokalsamfunn. I årboka er også minneordene for 2021, som var over Hallvard Hagelia, Ove Aanesen og Harald Olsen. 

Videre presenteres årets prisvinnere, som i 2021 var Michael Rauhut (Sørlandets kompetansefonds forskningspris), Edvard Liljedahl Sandberg (Sørlandets kompetansefonds pris for populærvitenskapelig formidling) og Yusuf Feyisara Zakariya (Agder vitenskapsakademis pris for yngre forskere), med juryens begrunnelse og prisvinnerenes takketaler fra utdelingen. Også med er andre taler og hilsner fra akademiets høytidsmøte. 

Boka ble godt mottatt og er da snart på vei til medlemmer og andre venner av Agder vitenskapsakademi. 

 

 Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn